Print this page

SALTEAUA MEMO LATEX - CARACTERISTICI

Saltea MemoLatex

Așa cum știm deja, există o mulțime de modele de saltele pe piață, atît cu arcuri, cît și fără. Astfel, atunci când vine momentul de a alege o saltea este foarte greu să găsim soluția ideală pentru noi. Pentru a-ți ușura puțin deciziile, astăzi vom vorbi despre salteaua MemoLatex.

 Salteaua MemoLatex este salteaua recomandată tuturor persoanelor. Aceasta are un grad înalt de confort și o duritate dublă, salteaua fiind confecționată din 2 straturi (Latex și Memory).

Înălțimea saltelelor este de 21 cm: 18 cm Latex și 3 cm Memory. Latexul este indeformabil, antialergic și are o capacitate bună de aerisire, iar stratul de memory oferă corpului un confort maxim și nu creează puncte de presiune.

Salteaua MemoLatex se adaptează corpului, oferind o susținere corectă a acestuia. De asemenea, salteaua este dotată cu bandă 3D de aerisire care împreună cu structura saltelei permite o aerisire corectă a acesteia. Husa saltelei este detașabilă, astfel poate fi scoasă cu ușurință și curățată.

La fel ca și celelalte saltele, salteaua data poate fi confecționată atât în mărimi standarte, cât și nestandarte. Livrarea în raza orașului este gratuită.

Last modified onMonday, 12 February 2018 20:18