Print this page

SALTELE PENTRU HOTELURI ȘI BAZE DE ODIHNA – O INVESTIȚIE IN CONFORT!

Pentru mulți dintre noi hotelul este sinonim cu odihna. Astfel patul din hotel, pe care dormi seara pentru ați reveni după o plimbare lungă, mare, munte, sau simplu niște chestii de serviciu este foarte important. SalteleMoldova.com vine în întîmpinarea hotelierilor cu o ofertă variată de saltele de calitate de orice categorie.

 

Salteaua, alături de somieră și așternuturi sunt extreme de importante în asigurarea confortului clienților. Un client mulțumit va reveni cu siguranță și va recomanda hotelul și prietenilor săi. Altfel spus, conducerea unui hotel sau a unei pensiuni ar trebui să investească în confortul oaspeților, căci un client mulțumit este cea mai bună reclamă.

Fie că alegeți saltele cu arcuri sau saltele din spumă poliuretanică, acestea trebuie să asigure o poziție corectă a coloanei vertebrale și confort. De-asemenea saltelele trebuie să fie confecționate din materiale antialergice. Husa saltelei trebuie să fie detalabilă și lavabilă pentru o ingienă mai bună. Recomandat este și folosirea huselor de protecție pentr a mări durata de viață a saltelelor.

Indiferent de tipul de saltea ales, calitatea trebuie sa fie prioritate. Nu faceți compromisuri , o saltea de bună calitate va fi o investiție în confortul clienților și încă una pe termen lung! O saltea calitativă va putea fi utilizata chiar și 10 ani.