Print this page

SALTELELE DIN SPUMĂ POLIURETANICĂ – SALTELE PENTRU O POZIȚIE NATURALĂ A COLOANEI VERTEBRALE

Saltelele pe spuma poliuretanică sunt saltele introduse relativ recent pe piață. Acestea sunt fabricate din spumă de înaltă densitate şi sunt preferate de multe persoane pentru suprafaţa ortopedică, tare/ fermă.

Principalul avantaj al acestor saltele, spre deosebire de cele cu arcuri, este faptul ca nu se deformează în timp şi rezistă la o greutate mult mai mare datorită miezului integral din spumă.

Datorită miezului compact și integral din spumă salteaua oferă aceaşi susținere pe toată suprafaţa, chiar şi pe margini. Salteaua nu se deformează şi nu se lasă atunci când staţi pe marginea patului.

Saltelele pe spumă poliuretanică sunt mai uşoare şi se manevrează foarte uşor.
Saltelele noastre din spumă poliuretanică au nucleul din spumă cu densitatea de 28 Kg/m3 şi sunt de duritate medie spre tare. Materialul de suprafaţă contribuie la aerisirea saltelei, la reglarea temperaturii şi previne apariţia acarienilor prin tratamentul antialergenic. Pentru un confort sporit se poate opta pentru saltele cu lână naturală / saltele cu sistem vară-iarnă.

Preferaţi o saltea ortopedică, fermă, care să va asigure o postură corecta a corpului şi o poziţie naturală a coloanei vertebrale? Saltelele din spuma poliuretanbică pot fi alegerea perfectă pentru dvs.